PARKETTA FELCSISZOLÁSA

Parketta felcsiszolása professzionálisan – parkettás szolgáltatásokat nyújtunk Budapest vonzáskörzetében. Különböző vegyszereket és gépeket használunk azért, hogy selyemfényűre és ragyogóra varázsoljuk ügyfeleink otthonát.

A legújabb technológiát alkalmazzuk a keményfa parketták csiszolásához. A selyemfényűre lakkozott parketta elegáns belsőépítészeti elem, a különféle formákban lerakott parketta feldobja a lakást, hogy az még elegánsabban nézzen ki. A padló azonban időről időre csiszolást és lakkozást igényel, mivel a napi használat során elveszíti a fényét.

Habár a parketta naponta tisztítható, nagyon fontos, hogy időnként felcsiszoljuk, amely után a lakkozással visszakapja azt a selymes megjelenést, amellyel akkor rendelkezett, amikor először rakták le.

parketta felcsiszolás

A parketta nap mint nap könnyen tisztítható, és mivel nem zárja magába a kellemetlen szagokat – ellentétben a szőnyegekkel – közismert, hogy sokkal környezetbarátabb, mint pl. a padlószőnyegek. Ezért a parketta is évtizedekig tart, ha megfelelően karbantartják.

A parketta hajlamos a nedvesség miatti károsodásra, ezért a nedvesség távol tartása érdekében fontos, hogy a helyiséget jól szellőztesse. A selyemfényű megjelenésű parketták hajlamosak megkarcolódni is, ezért különösen óvatosnak kell lennie, hogy ne helyezzen hegyes vagy éles tárgyat a parkettára, és csak nagyon óvatosan, lehetőleg emelve mozgassa a rajta lévő bútorokat.

Egyéb javaslatokat is szívesen adunk a parketták optimális karbantartásához.

Mit kínálunk a parkettacsiszolási szolgáltatásunkkal?

A parketta felcsiszolása, lakkozása

Az ingatlantulajdonosok gyakran rettegnek attól, hogy a parketta elveszíti a fényét, és elhamarkodottan döntenek úgy, hogy egy ismerőst, barátot kérnek fel a parketta javítására, felújítására. Ahhoz viszont, hogy a felület csillogó maradhasson, a parkettát rendszeresen ápolni kell és karban kell tartani.

Felajánljuk szaktudásunkat parketta csiszolására és felújítására. A csiszolás előtt porszívóval megtisztítjuk a padlót, hogy a lécek közé ragadt szennyeződéseket teljesen eltávolítsuk. Nagy teljesítményű csiszológépeink kerek csiszolókorongokkal rendelkeznek, amelyek eltávolítják a töltőanyagot és finomra polírozzák a felületet a megfelelő finomságú csiszolópapírokkal.

Itt látható egy rövid videó a folyamat egyes lépéseiről:

A parketta közötti hézagok kitöltése

Idővel a parketták elveszítik finom tapintásukat, és a lécek is meglazulhatnak. Ezért erre a problémára kínáljuk a parkettaelemek közötti rések kitöltését, így nem ragad bele szennyeződés és por, és könnyen is tisztítható.

A hézagok kitöltése is strukturálttá teszi a parkettákat. A parketta közötti hézagok nagyobb méretűek is lehetnek, ezért ezt a problémát kezelni kell.

A parketta elemek közti hézagokat a ragasztóanyag megkötése után parkettakitöltő masszával szoktuk kitölteni. Ezek az anyagok fafajtánként eltérőek lehetnek. A nagyobb réseket falapocskával tölthetjük ki, amely a csiszolást követően szabad szemmel teljesen láthatatlan.

Csiszoljuk és lakkozzuk a megjavított és stabilizált parkettát

Rendelkezünk olyan felszereléssel, hogy a parketta csiszolást-lakkozást irodákban, tornatermekben és közösségi terekben is kínálni tudjuk. A parketta felületén először durvább, majd egyre finomabb csiszolást alkalmazunk. A tökéletesen simára csiszolt felületet már szépen lehet lakkozni 3 fedő lakkréteggel.

Törött parketta eltávolítása

A parketták önmagukban is ízlésesek és emelik a szoba megjelenésének szépségét. Egy apró törött parkettadarab azonban tönkreteheti az egész padló összhatását. Ilyenkor elengedhetetlen a karbantartás. Felmérjük a parketta állapotát, és stabilizáljuk a meglazult, illetve eltávolítjuk és kicseréljük a törött vagy sérült parkettát.

törött parketta javítása

Új parketta lerakása

Új lakásba is vállaljuk parketta lerakását, meglévő parkettát át is tudunk rakni, vagy akár új parkettára cseréljük. Bár napjainkban egyre népszerűbbek a laminált padlók, időnként mutatkozik még igény a hagyományos, csaphornyos parketta lerakására is.

Parketta felcsiszolása

Speciális, különleges ragasztókat és modern gépeket használunk, hogy a padlója új hatású, felcsiszolt, szépre lakkozott felületet kapjon. A folyamat során eltávolítjuk az összes karcolást, így a padló visszakapja régi szépségét. Teljes mértékben megbízhat bennünk parkettája felújításában.

Miért válasszon minket?

A legújabb eszközöket és technikákat alkalmazzuk

A parkettacsiszolási szolgáltatások terén lépést tartunk a legújabb technológiákkal. Így tudjuk, hogy mit kell használni a hatékony és eredményes eredmény érdekében. A legmodernebb eszközöket használjuk, és tisztában vagyunk azok leghatékonyabb alkalmazási módjaival is.

Szakképzett csapat

Képzett szakembereink jól ismerik a legújabb és legjobb technológiai megoldások teljes körét. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a parkettázás terén. Tudjuk, hogy hogyan kell környezetkímélő módon dolgozni, hogy lakása a legjobb bánásmódot kapja.

100%-ban tökéletes eredmény

Legyen nyugodt! Gondoskodunk róla, hogy minden optimális legyen. Teljesen biztos lehet benne, hogy amikor parkettájához nyúlunk, csakis a lehető legjobb végeredménnyel vagyunk hajlandók távozni. Garanciális szolgáltatásainkkal a nap végén biztosan elégedett lesz, mert az elégedett ügyfél számunkra a legfőbb prioritás!

Megbízható cég

Régóta végzünk parkettacsiszolást, elégedett ügyfelekkel rendelkezünk, igen pozitív visszajelzéseket kapunk. A lehető leghamarabb reagálunk az Ön igényeire, és egyeztetést követően ennek megfelelően nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Pénztárcabarát árak

A parkettafelújítás keretében kínált szolgáltatásainkat tekintve büszkén állíthatjuk, hogy nem vagyunk drágák. Szolgáltatásainkat tekintve ésszerű árképzéssel rendelkezünk, ár-érték arányban remek szolgáltatást kap. Biztos lehet benne, hogy az általunk kínált árkategória korrekt és tisztességes.

megbízható parkettás Budapesten

Parkettája elvesztette a fényét, karcos vagy csak szeretné felújítani? Akkor itt az ideje, hogy tárcsázzon minket Budapesten és Pest megyében. Egyeztetést követően akár az ország távolabbi pontjaira is elmegyünk.

Kapcsolódó parkettás cikkek:

error: Content is protected !!