Parketta csiszolás Sashalom

Parketta csiszolás Sashalom

Olcsó parketta csiszolás Sashalom vonzáskörzetében, emellett parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Sashalom területén garanciavállalással, korrekt parketta felújítás árral.

Miért javasolt bennünket hívni parketta csiszolással Sashalom területén?

 • Szavahihetők vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
 • Kedvező árú parketta lerakást, parketta lakkozást nyújtunk
 • Rögtön elérhető parketta felújítást, parketta lakkozást biztosítunk (Sashalom környékén)
 • Gyakorlatilag folyamatosan hívhat bennünket
 • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
 • 30 éve működik a vállalkozásunk
 • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
 • Precizitás a vállalt feladatok intézésében
 • Nagyobb volumenű megbízás esetén kedvezmény

Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!

Parketta felújítási tevékenységeink

1 éves jótállással kínáljuk a lent felsorolt munkákat:

 1. Helyszíni felmérés (Sashalom vonzáskörzetében)
 2. Anyagbeszerzés
 3. Parketta felújítás
 4. Parketta csiszolás
 5. Parketta ragasztás
 6. Parketta javítása
 7. Parketta átrakása
 8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
 9. Parketta szegőléc felrakása Sashalom
 10. Az elvégzett munka után feltakarítunk
parketta lakkozás Sashalom

Különböző jellegű parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:

 • Svédpadló
 • Készparketta
 • Kétrétegű parketta
 • Hajópadló

Ha nagyon instabil a parketta a hézagkitöltést csak fixálás után lehet kivitelezni.

Parketta csiszolás utáni felületkezelés:

Természetes olajozás

Az olajozás kiemeli a fa mintázatát. Otthoni eljárással is karbantartható, de egy kicsit több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű szalagparketták, mert olykor kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás

Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát nyers fából gyártották volna, kellemes a talpnak, tudniillik finom tapintása van. A matt lakkozott felületű termékek tartósabbak és könnyen gondozhatók.

Selyemfényű lakkozás

A selyemfényű lakkal ellátott termékek kiegészítik a fa jellegzetességeit olyan módon, hogy erőteljesebbé teszik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és természetességet kölcsönöz annak színtónusához. Így sokkal ellenállóbb és jobban tisztítható felületet kapunk, hangsúlyozza a fa struktúráját.

Pácbevonat

Pácolt bevonatú parketta: az egészen világos színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására használható.

FONTOS INFORMÁCIÓK A PARKETTÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN

 1. Amennyiben bárminemű rendellenességet észlel a parkettában (pl. rést), javaslatot kérhet telefonon is a lehetséges megoldás tekintetében, ne hagyja, hogy egy esetleges kisebb bosszúságból sokkal súlyosabb komplikáció legyen, mert többnyire a javítás költsége sokkal több lehet az idejekorán elvégzett eljárásnak!
 2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha kis rétegvastagságú parkettát fektetünk, mert egyébként a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem tapasztalható a meleg.
 3. A munkadíjat általában helyszíni felmérés alapján számítjuk ki, azonban utólag soha nem módosítjuk. A helyszíni felmérésért Sashalom övezetében nem kell pluszban fizetni.
 4. Tanácsadást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 1 év jótállást vállalunk!
 5. A helyiség világítása és fekvése a parketta árnyalatának kiszemelésekor szintén kardinális feltétel lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Ugyanakkor egy sötét termék meleg légkört teremthet tekintélyes méretű otthonokban.
 6. Ha időtálló parkettát tervez vásárolni, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parketta típus. Egész anyagában kemény anyagból gyártják. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót használni. 10 mm-es koptatórétege miatt a legtartósabb parketta.
 7. Padloponozás előtt körültekintően kell meghatározni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell használni, mert különböző feltételek merülnek fel. Ebből adódóan a legokosabb döntés, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem ránk bízza, ugyanis csak így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
 8. Ha festetni is szeretne a helyiségben, akkor a legjobb a parkettázás előtt elvégeztetni, mert különben a parketta hézagaiba behatolhat a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.

Facebook oldalunkon időnként kiírjuk a velünk kapcsolatos fontosabb híreket.

Ajánlásaink a pácolt parketta ép állapotának megtartására

 • Ne lépjen rá a frissen felújított felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
 • A viaszréteg első ápolása 48-72 órán belül végezhető el.
 • 1 hétig ne helyezzen rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezután tegye a helyükre.
 • A burkolat mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ekkortól számítva sok évig gyönyörködhet benne.

Sashalom régiójában az alábbi megrendelők hívását várom:

 • Kertes házak parketta csiszolása
 • Társasházak lakásainak felújítása
 • Állami intézmények (pl. iskola) parketta felújítása
parketta lerakás-átrakás Sashalom

A parkettázás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tájékozódhat, csiszolásainkról készült fényképeket pedig a Referenciamunkákra kattintva tekinthet meg.

Kedvező árú parketta csiszolás Sashalom régiójában, emellett parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Sashalom területén garanciavállalással, korrekt parketta csiszolás árakkal.