Parketta csiszolás Rákosszentmihály

Parketta csiszolás Rákosszentmihály

Kedvező árú parketta csiszolás Rákosszentmihály régiójában, valamint parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Rákosszentmihály vonzáskörzetében szavatolva a munka tartósságát, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.

Miért érdemes minket hívni parketta csiszolással Rákosszentmihály vonzáskörzetében?

 • Megbízhatók vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
 • Olcsó parketta felújítást, parketta javítást garantálunk
 • Gyors parketta lerakást, parketta javítást garantálunk (Rákosszentmihály területén)
 • Hétvégén is elérhetők vagyunk
 • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
 • Régóta dolgozunk a szakmában
 • Odafigyelünk a lakás épségére
 • Alaposság a vállalt feladatok elvégzésében
 • Többszöri megbízás esetén diszkontált árak

Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!

Parkettacsiszolási tevékenységeink

1 éves garanciavállalással kínáljuk a lent felsorolt tevékenységeket:

 1. Szaktanácsadás (Rákosszentmihály területén)
 2. Anyagbeszerzés
 3. Parketta felújítás
 4. Parketta lakkozás
 5. Parketta aljzatkiegyenlítés
 6. Parketta javítása
 7. Parketta átrakása
 8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
 9. Parketta szegélyezés
 10. Az elvégzett munka után feltakarítunk
Parketta csiszolás Rákosszentmihály
Parketta csiszolás Rákosszentmihály

Számos parkettával vállalunk munkát, pl.:

 • Hagyományos parketta
 • Szalagparketta
 • Intarzia parketta
 • Hajópadló

Ha már nincs rögzítve a parketta a pozíciójában a parketta olajozást-lakkozást csak a megerősítést követően lehet végrehajtani.

A csiszolást követő parketta pácolás:

Természetes olajozás

Ez az eljárás kiemeli a fa mintázatát. Akár házilag is megóvható az állaga, de valamivel több ápolást kíván, mint a lakkozott felületű szalagparketták, hiszen időről-időre kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás

Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból gyártották volna, kellemes a talpnak, hiszen selymes tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező szalagparketták ellenállóak és könnyen karbantarthatók.

Selyemfényű lakkozás

A selyemfényű lakkal ellátott parketták megtoldják a fa sajátosságait olyan módon, hogy hangsúlyozzák a parketta alapanyagának természetes mélységét, és barátságos árnyalatot ad annak színtónusához. Emiatt sokkal ellenállóbb és jobban takarítható felületet kapunk, nem rejti vastag réteg alá a fa erezetét.

Pácbevonat

Pácolt bevonatú termék: a transzparens színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására használható.

PRAKTIKUS TUDNIVALÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

 1. Ha bármilyen különös eltérést vesz észre a parkettában (pl. felpúposodás), javaslatot kérhet telefonon is a a probléam megszüntetése végett, ne késlekedjen, hogy egy esetleges kisebb problémából jóval nagyobb ráfordítással orvosolható gikszer legyen, ugyanis az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás bekerülési költsége sokkal több lehet az idejekorán elvégzett megelőzésnek!
 2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát fektetünk, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
 3. Árainkat rendszerint helyszíni felmérés alapján számítjuk ki, ahhoz viszont tartjuk magunkat. A helyszíni felmérésért Rákosszentmihály régiójában nem kell külön fizetni.
 4. Tanácsadást az Ön kérdéseit meghallgatva végzünk, és munkánkra 1 év garanciát vállalunk!
 5. A helyiség világítása és fekvése a padló árnyalatának meghatározásakor szintén kardinális tényező lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Ugyanakkor egy sötét szalagparketta barátságos atmoszférát kölcsönözhet nagy alapterületű helyiségekben.
 6. Ha időtálló parkettát kíván lerakatni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettaváltozat. Teljes keresztmetszetében nemes anyagból gyártják. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet kétkomponensű ragasztót használni. 10 mm-es koptatórétege miatt a leghosszabb ideig tartó parketta.
 7. Padloponozás előtt megfontoltan kell megvásárolni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell felvinni, mert különböző feltételek merülnek fel. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem ügyes kontárral csináltatja, hanem ránk bízza, tudniillik kizárólag így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
 8. Ha festést is kíván a helyiségben, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt megcsináltatni, mert különben a parketta réseibe bejuthat apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.

Facebook oldalunkon bizonyos időközönként kiírjuk az aktuális információkat.

Hasznos tanácsok a felújított parketta szépségének védelme érdekében

 • Ne taposson az újonnan pácolt felületre 1 napig!
 • A pác első ápolása 2-3 napon belül időszerű.
 • 1 hétig ne pakoljon rá bútorokat, a lakásban lévő bútorokat csak ezt követően helyezze vissza.
 • A parketta mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ettől kezdve évekig lelheti örömét a szép állapotában.

Rákosszentmihály területén dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

 • Családi házak parketta felújítása
 • Társasházak
 • Állami intézmények (pl. óvoda) parketta felújítása
Parketta felújítás Rákosszentmihály
Parketta felújítás Rákosszentmihály

A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüjében tájékozódhat, néhány munkánkról készült fotókat pedig a Referenciamunkákra kattintva talál.

Pénztárca kímélő parketta csiszolás Rákosszentmihály régiójában, valamint parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Rákosszentmihály régiójában garanciavállalással, átlátható parketta csiszolás árakkal.