Parketta csiszolás Mátyásföld

Parketta csiszolás Mátyásföld

Olcsó parketta csiszolás Mátyásföld övezetében, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Mátyásföld környékén szavatolva a munka tartósságát, korrekt parketta felújítás árral.

Miért javasolt cégünket hívni parketta csiszolással Mátyásföld övezetében?

 • Szavahihetők vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
 • Elérhető összegű parketta felújítást, parketta javítást biztosítunk
 • Gyors parketta lerakást, parketta lakkozást garantálunk (Mátyásföld régiójában)
 • Szinte bármikor elérhetők vagyunk
 • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
 • 30 éve működik a vállalkozásunk
 • Odafigyelünk a lakás épségére
 • Precizitás a megbeszélt feladatok elvégzésében
 • Nagyobb volumenű megbízás esetén árengedmény

Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek!

Parkettázási kínálatunk

1 éves garanciavállalással vállaljuk a következő feladatokat:

 1. Szaktanácsadás (Mátyásföld környékén)
 2. Anyagbeszerzés
 3. Parketta hézagtalanítás
 4. Parketta lakkozás
 5. Parketta ragasztás Mátyásföldön
 6. Parketta javítása
 7. Parketta lerakása
 8. Parketta nyikorgás megszüntetése
 9. Parketta szegőléc felrakása
 10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
Parketta csiszolás Mátyásföld
Parketta csiszolás Mátyásföld

Számos parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:

 • Hagyományos parketta
 • Készparketta
 • Intarzia parketta
 • Hajópadló

Ha nagyon instabil a parketta a felújítást csak a megerősítést követően lehet kivitelezni.

Parketta csiszolás utáni olajozás:

Természetes olajozás

Ez az eljárás hangsúlyozza a fa tónusát. Játszi könnyedséggel megóvható az állaga, de kicsivel több gondozást követel meg, mint a lakkozott felületű termékek, mert időközönként kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás

Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli alapanyagból készítették volna, megnyugtató járni rajta, mert selymes tapintása van. A matt lakkozott felületű parketták hosszabb élettartamúak és nehézségek nélkül gondozhatók.

Selyemfényű lakkozás

A selyemfényű lakkal felületkezelt szalagparketták bővítik a fa jellemzőit úgy, hogy erőteljesebbé teszik annak természetes szerkezetét, és megnyerő külsőt kölcsönöz annak színtónusához. Emiatt jóval ellenállóbb és jobban takarítható felületet érünk el, nem rejti vastag réteg alá a fa szerkezetét.

Pácbevonat

Pácolt felületű parketta: az egészen világos színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére való.

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN

 1. Ha bármilyen különös eltérést tapasztal a parkettában (pl. rést), szívesen adunk útmutatást a a probléam megszüntetése végett, ne vesztegesse az idejét, hogy egy kisebb kellemetlenségből jóval nagyobb ráfordítással orvosolható komplikáció legyen, mivel az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás ráfordítása sokkal több lehet az idejekorán végrehajtott eljárásnak!
 2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát alkalmazunk, ellenkező esetben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
 3. A munkadíjat rendszerint a parketta láttán adjuk meg, azonban utólag soha nem módosítjuk. A helyszíni felmérésért Mátyásföld régiójában nem kell pluszban fizetni.
 4. Telefonos tájékoztatást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 1 év garanciát vállalunk!
 5. A helyiség világítása és fekvése a termék színének kiválasztásánál szintén kardinális szempont lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Másfelől egy sötét termék barátságos atmoszférát kölcsönözhet nagy alapterületű lakásokban.
 6. Ha hosszú élettartamú parkettát tervez vásárolni, akkor melegen ajánljuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettafajta. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból készült. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót választani. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a leghosszabb ideig tartó parketta.
 7. Aljzatkiegyenlítés előtt gondosan kell kiválasztani a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell alkalmazni, mert eltérő követelményeket kell teljesíteniük. Ebből adódóan a legokosabb döntés, ha nem kőművessel csináltatja, hanem megvár vele minket, ugyanis kizárólag így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
 8. Ha festetni is kíván a lakásban, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta repedéseibe behatolhat szennyeződés, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.

Facebook oldalunkon bizonyos időközönként megjelentetünk a velünk kapcsolatos fontosabb híreket.

Hasznos tanácsok a pácolt parketta ép állapotának megtartására

 • Ne lépjen rá az újonnan felújított felületre legalább 24 órán keresztül!
 • A pác első takarítása 2-3 napon belül esedékes.
 • 6-7 napig ne pakoljon rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezután tegye a helyükre.
 • A padló mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ettől kezdve hosszú ideig lelheti örömét a szép állapotában.

Mátyásföld vonzáskörzetében az alábbi megrendelők hívását várom:

 • Családi házak parketta csiszolása
 • Lakótelepek lakásainak felújítása
 • Közintézmények (pl. óvoda) parketta felújítása
Parketta felújítás Mátyásföld
Parketta felújítás Mátyásföld

A parketta csiszolás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva szerezhet bővebb információkat, a legutóbbi munkáinkról készült fényképeket pedig a Referenciamunkákra kattintva talál.

Olcsó parketta csiszolás Mátyásföld környékén, emellett parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Mátyásföld övezetében jótállással az elvégzett munkára, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta csiszolás árakkal.