Parketta csiszolás Cinkota

Parketta csiszolás Cinkota

Megfizethető parketta csiszolás Cinkota övezetében, ezen kívül parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Cinkota területén garanciavállalással, átlátható parketta felújítás árral.

Miért tanácsos bennünket hívni parketta csiszolással Cinkota területén?

 • Szavahihetők vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
 • Elérhető összegű parketta lerakást, parketta lakkozást kínálunk
 • Akár azonnali parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk (Cinkota területén)
 • Gyakorlatilag folyamatosan elérhetők vagyunk
 • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
 • Sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk
 • Odafigyelünk a lakás épségére
 • Alaposság a megbeszélt feladatok elvégzésében
 • Nagyobb volumenű megrendelés esetén kedvezmény

Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek!

Parkettázási tevékenységeink

1 éves garanciavállalással nyújtjuk a lent felsorolt feladatokat:

 1. Helyszíni felmérés (Cinkota környékén)
 2. Parketta házhozszállítás
 3. Parketta hézagtalanítás
 4. Parketta lakkozás Cinkota
 5. Parketta ragasztás
 6. Parketta pótlása
 7. Parketta átrakása
 8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
 9. Parketta szegőléc felrakása
 10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
Parketta csiszolás Cinkota
Parketta csiszolás Cinkota

Különféle típusú parkettával dolgozunk, pl.:

 • Svédpadló
 • Szalagparketta
 • Intarzia parketta
 • Hajópadló

Ha nagyon instabil a parketta a csiszolást csak a megerősítést követően lehet végrehajtani.

Parketta csiszolás utáni felületkezelés:

Természetes olajozás

Ez az eljárás hangsúlyosabbá teszi a fa mintázatát. Könnyen megóvható az állaga, de kicsivel több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű szalagparketták, hiszen időről-időre át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás

Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát nyers fából készítették volna, megnyugtató a talpnak, hiszen finom tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező szalagparketták ellenállóak és jól megőrizhetők jó állapotban.

Selyemfényű lakkozás

A selyemfényű lakkal felületkezelt termékek megtoldják a fa jellegzetességeit olyan módon, hogy kiemelik a fa természetes struktúráját, és megnyerő külsőt kölcsönöz annak színtónusához. Ennek következtében jóval erősebb és könnyebben takarítható felületet alakíthatunk ki, kiemeli a fa struktúráját.

Pácbevonat

Pácolt felületű parketta: a transzparens színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére használható.

HASZNOS TUDNIVALÓK A PARKETTÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN

 1. Amennyiben valamilyen szokatlan dolgot tapasztal a parkettában (pl. repedezés), kérjen tőlünk tanácsot a a probléam megszüntetése végett, ne vesztegesse az idejét, hogy egy jelentéktelennek tűnő kellemetlenségből csak teljes cserével kiküszöbölhető gikszer legyen, mivel többnyire a javítás ráfordítása sokkal több lehet az időben véghez vitt megelőzésnek!
 2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát fektetünk, ellenkező esetben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
 3. Árainkat többnyire helyszíni felmérés alapján számítjuk ki, azonban utólag soha nem módosítjuk. A helyszíni felmérésért Cinkota környékén nem kell külön fizetni.
 4. Felvilágosítást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és munkánkra 1 év jótállást adunk!
 5. A helyiség világítása és fekvése a parketta színének eldöntésekor szintén befolyásoló szempont lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Ennek dacára egy sötét padló barátságos légkört teremthet tekintélyes méretű otthonokban.
 6. Ha strapabíró parkettát szeretne otthonába vagy irodájába, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettaváltozat. Egész anyagában kemény fából készült. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót használni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legtartósabb parketta.
 7. Padloponozás előtt gondosan kell megvásárolni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell alkalmazni, mert eltérő követelményeket kell teljesíteniük. Ebből adódóan a legokosabb döntés, ha nem ügyes kontárral csináltatja, hanem ránk bízza, mert csupán így szavatoljuk munkánk kielégítő minőségét!
 8. Ha festetni is kíván a helyiségben, akkor a legokosabb döntés a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba bejuthat apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.

Facebook oldalunkon bizonyos időközönként kiírjuk az éppen futó akcióinkat is.

Hasznos tanácsok a felújított parketta ép állapotának megtartására

 • Ne taposson a frissen felújított felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
 • A bevonat első ápolása 2-3 napon belül esedékes.
 • 6-7 napig ne helyezzen rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezután helyezze vissza.
 • A padló általános használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ilyenkor sok évig csodálhatja a fényét.

Cinkota vonzáskörzetében az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

 • Különálló lakóházak parketta felújítása
 • Lakótelepek lakásainak felújítása
 • Közintézmények (pl. óvoda) parketta felújítása
Parketta felújítás Cinkota
Parketta felújítás Cinkota

A parketta csiszolás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tájékozódhat, a legutóbbi munkáinkról készített képeket pedig a Referenciamunkákra kattintva talál.

Olcsó parketta csiszolás Cinkota környékén, ezen kívül parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Cinkota területén garanciavállalással, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta csiszolás árakkal.