Parketta csiszolás Árpádföld

Parketta csiszolás Árpádföld

Olcsó parketta csiszolás Árpádföld régiójában, ezen kívül parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Árpádföld vonzáskörzetében garanciával, fix parketta felújítási árral.

Miért ajánlott minket hívni parketta csiszolással Árpádföld területén?

 • Korrektek vagyunk (amit ígérünk, betartjuk)
 • Megfizethető parketta felújítást, parketta lakkozást biztosítunk
 • Gyors parketta felújítást, parketta javítást garantálunk (Árpádföld övezetében)
 • Szinte bármikor hívhat bennünket
 • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
 • 30 éve működik a vállalkozásunk
 • Odafigyelünk a lakás épségére
 • Pontosság a vállalt feladatok elvégzésében
 • Nagyobb volumenű megrendelés esetén kedvezmény
 • A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek!

Parketta felújítási kínálatunk

1 éves garanciavállalással vállaljuk a következő munkákat:

 1. Helyszíni felmérés (Árpádföld környékén)
 2. Anyagbeszerzés
 3. Parketta felújítás
 4. Parketta lakkozás
 5. Parketta aljzatkiegyenlítés
 6. Parketta javítása
 7. Parketta lerakása
 8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
 9. Parketta szegélyezés
 10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
Parketta csiszolás Árpádföld
Parketta csiszolás Árpádföld

Számos parkettával vállalunk munkát, pl.:

 • Hagyományos parketta
 • Készparketta
 • Mozaik parketta
 • Parafa padló

Ha a parketta nincs stabilan a helyén a felújítást csak fixálás után lehet elvégezni.

Parketta csiszolás utáni felületkezelés:

Természetes olajozás

Az olajozás kiemeli a fa rajzolatát. Könnyen szinten tartható, de valamivel több utólagos törődést igényel, mint a lakkozott felületű termékek, tudniillik néha át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás

Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból készítették volna, jó érzés járni rajta, mert finom tapintása van. A matt lakkozott felületű termékek hosszabb élettartamúak és nehézségek nélkül kezelhetők.

Selyemfényű lakkozás

A selyemfényű lakkal bevont parketták kiegészítik a fa jellemzőit azzal, hogy erőteljesebbé teszik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és megnyerő külsőt ad annak színtónusához. Így jóval erősebb és könnyebben rendben tartható felületet érünk el, nem rejti vastag réteg alá a fa struktúráját.

Pácolt felület

Pácolt bevonatú parketta: az egészen világos színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására alkalmazható.

FONTOS INFORMÁCIÓK A PARKETTÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN

 1. Ha bárminemű szokatlan dolgot tapasztal a parkettában (pl. repedezés), szívesen adunk útmutatást a a probléam megszüntetése végett, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy esetleges kisebb bosszúságból sokkal súlyosabb gikszer legyen, ugyanis az esetek túlnyomó részében a javítás ráfordítása sokkal több lehet a megfelelő időben végrehajtott prevenciónak!
 2. Parketta padlófűtésre csupán akkor alkalmas, ha vékonyabb parkettát fektetünk, mert egyébként a fa hőszigetelő képessége miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
 3. A költségeket rendszerint helyszíni felmérés alapján adjuk meg, azonban utólag soha nem módosítjuk. A munka megtekintéséért Árpádföld környékén nem kell pluszban fizetni.
 4. Telefonos tájékoztatást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 1 év garanciát vállalunk!
 5. A természetes fények a szalagparketta színének eldöntésekor szintén befolyásoló feltétel lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ennek dacára egy sötét szalagparketta kellemes hangulatot kölcsönözhet nagy alapterületű lakásokban.
 6. Ha tartós parkettát szeretne otthonába vagy irodájába, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettaváltozat. Teljes keresztmetszetében nemes anyagból gyártják. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet oldószeres ragasztót alkalmazni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legstrapabíróbb parketta.
 7. Padloponozás előtt gondosan kell kiválasztani az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell felvinni, mert más-más szempontoknak kell megfelelniük. Ezért a hatékony megoldás, ha nem ügyes kontárral csináltatja, hanem meghagyja nekünk ezt a műveletet, tudniillik kizárólag így szavatoljuk munkánk kielégítő minőségét!
 8. Ha festetni is kíván a lakásban, akkor a legokosabb döntés a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta repedéseibe bejuthat apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.

Facebook oldalunkon bizonyos időközönként közzéteszünk az éppen futó akcióinkat is.

Javaslataink a parketta viaszolás fényének megtartására

 • Ne taposson a frissen lakkozott felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
 • A felület első takarítása 2-3 napon belül esedékes.
 • 1 hétig ne pakoljon rá szőnyeget, a berendezési tárgyakat csak ezután tegye a helyükre.
 • A burkolat rendes használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ilyenkor évekig csodálhatja a fényét.

Árpádföld övezetében az alábbi megrendelők hívását várom:

 • Kertes házak parketta felújítása
 • Lakóparkok lakásainak felújítása
 • Közintézmények (pl. iskola) parketta felújítása
Parketta lakkozás Árpádföld
Parketta lakkozás Árpádföld

A parkettázás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tudhat meg többet, néhány munkánkról készült képeket pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál.

Megfizethető parketta csiszolás Árpádföld vonzáskörzetében, emellett parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687. Árpádföld övezetében jótállással az elvégzett munkára, korrekt parketta csiszolás árakkal.